ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

فدراسیون جهانی کوهنوردی و “احترام به کوهستان”


احترام به کوهستان

فدراسیون جهانی کوهنوردی تمامی فدراسیون‌های عضو را تشویق کرده تا به طرح “هفت راه”(Seven Ways) در خصوص احترام به کوهستان بپیوندند. این هفت راه به توصیه فدراسیون جهانی عبارتند از:

۱_سفر و کوهنوردی در زمان و فصل مناسب:
چرا بدنبال کوه‌های کمتر شناخته شده نباشیم؟ یا در فصل کم رفت و آمد یا فصلی که در کوهستان رفت و آمدی نیست صعود نکنیم؟ این کار باعث می‌شود تا در فصول پر رفت و آمد کوه، تاثیر کمتری بر آن داشته باشیم.

۲_عاقلانه و هوشمندانه سفر کنیم:
از ابزار و وسایلی که دی-اکسید کربن کمتری تولید می‌کند استفاده کنیم. برای مثال استفاده جمعی از اتوبوس، قطار و همسفر شدن با یکدیگر در مسیر کوه و خانه. در رفت و آمد‌های مکرر استفاده از دوچرخه، پیاده روی، وسایل حمل و نقل عمومی و اسکیت بورد و …



۳_حمایت از شیوه‌های پایدار و ثابت:
بدنبال مشاغل و خدماتی که بصورت ثابت در خدمت صنعت جهانگردی و کوهنوردی هستند مانند برندهای اسکی، هتلها، کمپانی‌های سیاحتی و ماجراجویی، خدمات مسافرتی و فعالیتهایی که بدنبال کمک به توسعه پایدار هستند باشیم. در رفت و آمد‌های خود از محصولات محلی منطقه استفاده کنیم و همچنین بدنبال راه حلی برای جایگزینی انرژی‌های تجدید ناپذیز باشیم.

۴_کوهنورد محترم و مسئولیت پذیری باشیم:
اغلب مواقع ذهن گردشگران چنین است: “اینجا حیات خلوت (سرزمین) من نیست. اهمیت نمی‌دهم.” این در رفتار توریست‌ها با محلی‌ها، فرهنگ جامعه و طبیعت تاثیرگذار است. به محلی‌ها و طرز پوشش آنها احترام بگذاریم و با کوهنودان دیگر با احترام رفتار کنیم. در خصوص مسئولیت‌پذیری هم پیش از رفتن به کوهستان از پیش‌بینی وضعیت آب و هوا اطلاع پیدا کنیم. با خدمات دهندگان محلی یا راهنماها مشورت کنیم و به نحو احسن برای رفتن به کوهستان آماده شویم. اگر رهسپار مناطق اسکی هستیم مطمئن شویم که جستجوگران و تیم امداد و نجات می‌توانند با آمادگی، راهنمایی، پیش بینی هوا و دانش مناسب از ما محافظت کنند. اگر بی‌تجربه هستیم حتما از راهنما استفاده کنیم.

۵_بجای نگذاشتن هیچ اثری:
محیط کوهستان سالیانه در معرض تهدید از جانب گردشگران قرار دارد. این گشت و گذار گردشگران به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد، آنها طالب افزایش آدرنالین، چالش، لذت، ارتباط با دیگران و طبیعت زیبا و بیش از اینها هستند. گیاهان و جانوران و طبیعت وحشی نیز درکوهستان به سر می‌برند، همچنین جوامع کوهستانی و شهر‌ها و کشور‌های پایین دست به آبهای حاصل از ذوب یخها برای امرار معاش و زندگی نیازمندند. هر چه با خود به کوهستان می‌بریم (پسمانده‌ها، پلاستیک و …) با خود برگردانیم، در مسیرهایی قدم بگذاریم که توسط مقامات محلی ایجاد شده، زیرا برای حفاظت و سلامت گردشگران و حفظ جانوران و گیاهان محلی و دوری از کشمکش میان انسانها و حیات وحش ساخته شده‌اند. این موراد را حتی وقتی خارج از این محدوده‌ها هستیم رعایت کنیم
۶_کاهش، استفاده مجدد، بازیافت، بازآفرینی لوزام:
در قرن ۲۱ به سر می‌بریم، نباید از علم و دست آوردها و فناوری جهانی که در دسترس می‌باشند، چشم پوشی کنیم. تاثیر بر محیط را کاهش دهیم، از لوازم دوباره استفاده کنیم، زباله‌هایی که قابل استفاده مجدد نیستند بازیافت کنیم و اشیاء و لوازم جدید بسازیم.

۷_بازگویی تجارب:
تعداد کمی بدون عشق به کوهستان، به آن سفر می‌کنند. تجارب خود را با دوستان، بستگان، همکاران و شرکای تجاری خود در میان بگذارید. بعنوان یک الگوی خوب چنان تشویق، القاء و عمل کنید تا دیگران نیز به کوهستان احترام بگذارند و نسلهای بعدی از لذت فعالیت، تفریح و بودن در کوهستان بهره‌مند شوند. اینکه این سازمان چگونه در تلاش برای رفع نیازها و موانع موجود بر سر راه توسعه پایدار و پررونق گردشگری کوهستان است را با دیگران در میان بگذارید.

آمار سایت

2887207
امروزامروز1743
دیروزدیروز815
این ماهاین ماه37839
کل بازدید کنندگانکل بازدید کنندگان2887207
آی پی شما :52.14.176.111

رزو تبلیغات

جهت تبلیغات شغل خود در سایت با شماره  09368194627  تماس بگیرید

چه کسی آنلاین است؟

ما 2243 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

تبلیغات شما