ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

تحقیقات علمی جدید مرتبط با ورزش کوهنوردی: کوهنوردی و تاثیر آن بر میزان هورمون تستوسترون

تیم تحقیقاتی دانشگاه  L’Aquila کشور ایتالیا، گروهی از کوهنوردان را بمدت سه هفته در فعالیت هیمالیا نوردی در نپال تحت نظر گرفتند.

طی صعود، گروه به ارتفاع تقریبی 6000 متر رسیدند، البته بدون استفاده از مکمل اکسیژن. یعنی شرایط رطوبت هوا، اکسیژن کم و آب وهوای کوهستانی. 10 روز پس از بازگشت، خون این افراد  برای یافتن تغییرات احتمالی هورمون های مردانه مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان می داد آنها با وضعیت بدنی بهتری بازگشتند، دور کمر کوچکتر و چربی کمتر. بطور میانگین چربی بدن آنها از 26% به 23% کاهش یافته بود. همچنین میزان هورمون ها تغییر کرده بودند، هورمون های FH ( در مردان نشان دهنده تولید تستسترون است) و FHS(در روند تولید اسپرم دخالت دارد) افزایش یافته بودند که خود موجب غلظت بیشتر تستسترون شده بود.

 ارتفاع و تستسترون:

وقتی با وضعیت هایپوکسیا یا کاهش میزان اکسیژن مواجه می شوید بصورت طبیعی و برای کسب اکسیژن بیشتر عمیق تر و سخت تر نفس می کشید. این بنوبه خود منجر به افزایش تولید هورمون erythropoietin می شود که به شما کمک می کند تا گلبول های قرمز بیشتری تولید کنید.

رابطه تستسترون و اریتروپوئیتین:

نکته جالب توجه اینجاست که هورمونی که باعث تنظیم erythropoietin  می شود همان هورمون تستسترون است که نقش مستقیم در هم هوایی ایفا می کند. آزمایشها نشان می دهند افراد محلی که در سرزمین های مرتفع زندگی می کنند دارای گلبول های قرمز بیشتری هستند، تستوسترون بیشتری نیز دارند.

آمار سایت

2889225
امروزامروز1743
دیروزدیروز2018
این ماهاین ماه39857
کل بازدید کنندگانکل بازدید کنندگان2889225
آی پی شما :18.118.126.51

رزو تبلیغات

جهت تبلیغات شغل خود در سایت با شماره  09368194627  تماس بگیرید

چه کسی آنلاین است؟

ما 2342 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

تبلیغات شما